Duofietsen

De natuur in op een elektrische duofiets

Er gaat niets boven een fietstocht om kilometers lang van de natuur te genieten. Moeiteloos overbrugt u afstanden en belandt van de ene mooie omgeving in de andere. Vindt u het ook zo jammer dat dit om allerlei redenen buiten uw bereik ligt?

BRES biedt een oplossing: de elektrische duofiets. Een begeleider stuurt, trapt desnoods in zijn eentje en u hoeft alleen maar te genieten.

BRES beschikt over drie duofietsen, en heel belangrijk: 35 vrijwilligers hebben zich aangemeld om te fietsen. Zij hebben instructies gekregen hoe om te gaan met de fiets en u bent in veilige handen.

De fiets is erg comfortabel. U zit op een fijne stoel en kunt heerlijk om u heen kijken. Wilt u erg graag een bepaald gebied weer eens op deze manier zien en proeven, dan kunt u dat altijd bespreken met uw begeleider. En heeft u het zo heerlijk gevonden dat u al weet wanneer u weer eens wilt rondtoeren, dan kunt u na afloop van de rit meteen een volgende afspraak maken.

Het zal duidelijk zijn dat de aanschaf en het onderhoud van de fietsen geld kosten. Om de fietsen beschikbaar en in goede conditie te houden zijn we helaas genoodzaakt een bijdrage te vragen. Deze bijdrage bedraagt € 2,50 per fiets per dagdeel.
We factureren vier maal per jaar,  dit betekent dat eind maart, eind juni, eind september en eind december de facturen verstuurd worden.

Kriebelt het een beetje om een tocht te maken of lijkt het u leuk anderen te begeleiden, dan belt u met 06 – 38 52 36 31