Duofietsen

De natuur in op een elektrische duofiets

Er gaat niets boven een fietstocht om kilometers lang van de natuur te genieten. Moeiteloos overbrugt men afstanden en duikt van de ene mooie omgeving in de andere. Vindt u het ook zo jammer dat dit om allerlei redenen buiten uw bereik ligt?

BRES biedt een oplossing: de elektrische duofiets. Een begeleider stuurt, trapt desnoods in zijn eentje en u hoeft alleen maar te genieten.

Inmiddels beschikt BRES over drie duofietsen. En heel belangrijk: 35 vrijwilligers hebben zich aangemeld. Zij hebben instructies gekregen hoe om te gaan met de fiets en u bent in veilige handen. Er wordt eveneens rekening gehouden met dit corona-tijdperk en de nodige maatregelen worden genomen om de kans op besmetting uit te bannen.

De fiets is erg comfortabel. U zit op een fijne stoel en kunt heerlijk om u heen kijken. Wilt u erg graag een bepaald gebied weer eens op deze manier zien en proeven, dan kunt u dat altijd bespreken met uw begeleider. En heeft u het zo heerlijk gevonden dat u al weet wanneer u weer eens wilt rondtoeren, dan kunt u na afloop van de rit meteen een volgende afspraak maken.

Bent u lid van BRES, dan is het gebruik gratis. U kunt uw eigen vrijwilliger aandragen als u wilt. Aan overige liefhebbers, cliënten van Cello of mantelzorgers wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Kriebelt het een beetje om een tocht te maken of lijkt het u leuk anderen te begeleiden, dan belt u met 06 – 38 52 36 31 Jo van Kreij / Peter v Boven