11 juli: Op stap met…     Dagje Ardennen

Aanmelden: Tot en met 28 april 2024:

Thorn, ook bekend als “het witte stadje”, is een pittoresk dorpje in de Nederlandse provincie Limburg. Het staat bekend om zijn schilderachtige witgekalkte huizen en kronkelende straatjes, die een charmante en historische sfeer uitstralen.

Na de koffie rijden we verder naar het Zuiden waar we in Vaals worden ontvangen met een lekkere lunch.

Na de lunch gaan we weer aan boord van de touringcar. Een gids neemt u mee voor een mooie tocht door de Belgische Ardennen.

Via Moresnet naar Eupen richting de Baraque Michel het hoogste punt van België, het prachtige meer van Robertville en nog veel meer… Er is tijdens deze tocht ook gelegenheid om een consumptie te gebruiken (niet inbegrepen).
Van daaruit richting Vaals voor het diner.

Verken de betoverende Belgische Ardennen tijdens een schilderachtige rondrit die je meeneemt door enkele van de meest pittoreske locaties in de regio. Begin je avontuur in Moresnet, een klein dorpje met een fascinerende geschiedenis van een neutraal gebied. Vervolg je reis naar Eupen, een charmante stad met een mix van Duitse en Belgische invloeden, waar je kunt genieten van historische architectuur en lokale lekkernijen. Van daaruit leidt de route je door de prachtige natuur van de Ardennen naar Baraque Michel, een schilderachtig bergdorpje en populaire bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. Geniet van adembenemende uitzichten over de groene valleien en bossen. Sluit je reis af aan het betoverende meer van Robertville, een idyllisch stukje natuur omringd door weelderig groen. Deze rondrit biedt een perfecte mix van cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid in het hart van de Belgische Ardennen.

Aan het eind van de middag zijn we weer terug in Vaals waar we kunnen aanschuiven voor het diner. Na het diner brengt de chauffeur ons terug naar Berlicum. 

 Prijs per persoon bij minimaal 40 personen: € 87.50
Om 08.45 uur staat de touringcar voor in Berlicum Kerkwijk 45 a.
Vertrek om 09.00 uur naar Thorn waar we stoppen voor koffie of thee met echte Limburgse Vlaai.

Aanmelden: Tot en met 28 april 2024:
Voorkeur via de mail kbojanine@kpnmail.nl of telefonisch 073-503 2036
Bedrag overmaken bij aanmelding NL54 RABO 0113538456 t.n.v. Seniorenvereniging Bres onder vermelding : Ardennen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *